نخستین جلسه مسئولین مالی استان در سال 1400

نخستین جلسه مسئولین مالی استان در سال 1400 در محل سایت آموزش و توانمندسازی پژوهشگران دانشگاه در ساعت 8 صبح مورخه 1400/03/23 برگزار گردید . جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد .
مدیر مالی دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد حوزه مدیریت مالی در سال 99 پرداخت و فرآیندهای جدید خزانه در خصوص سایر را بیان نمود.
در ادامه ، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه (س) ، بر شرکت در انتخابات  به عنوان یک مسئولیت اجتماعی تاکید نمود  و سپس به بیان چالش ها و تکالیف حوزه مالی و انتظاراتی که در شرایط فعلی از مسئولین مالی می باشد پرداخت .
طبق دعوت بعمل آمده از رئیس پلیس فتای استان، راهکارهای پیشگیری از جرائم اقتصادی در فضای مجازی بیان گردید.
در پایان جلسه مدیریت محترم حراست دانشگاه نکات امنیتی در مسائل مالی را تشریح نمودند.

جهت مشاهده تصاویر اینجا را کلیک نمائید

منبع:
مدیریت امور مالی
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/03/24
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت